Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)

Enchanté!

Liduin Stumpel, alt-mezzo, is zangeres, zangpedagoge en koordirigente. Zij behaalde de diploma's schoolmuziek en  solozang. Ze volgde de Kurt Thomas-cursus en de applicatie-opleiding koordirectie. Als alt-soliste is ze thuis in concert- en oratoriumrepertoire, daarnaast verzorgt ze liedrecitals. Warmte en helderheid kenmerken haar stem.

Zij vertolkte rollen in opera's van Monteverdi, Purcell, Mozart, Strauss,Thomas, Bizet, en Pijper. Als free-lancer zong ze vele producties bij het koor van De Nederlandse Opera en bij Cappella Amsterdam. Sinds 2012 bij Studium Chorale. Ze werkte met dirigenten als Ed Spanjaard, Daan Admiraal en Jos van Veldhoven. Zij verleent medewerking aan radio-, tv- en cd-opname's.

Liduin verzorgde een recital in het Romanţe-festival Crizanteme de Aur te Tîrgovişte in Roemenië. Sinds 2008 treedt ze op met de door haar opgerichte balkanband Pálinka.
Sedenka is haar Balkankoor voor vrouwen in Leiden.

Liduin geeft individueel zangles en stemvorming aan groepen. Zij heeft een bloeiende lespraktijk in Leiden. Haar werkwijze is integer en spontaan. Op een vrolijke en vaardige manier zet ze aan tot gezond stemgebruik. 

 

El Majo timido

There seems to be an error with the player !